ZWANGERSCHAPSPILATES 

WAT? 

Tijdens je zwangerschap in beweging blijven is een heel belangrijke factor die heel wat voordelen met zich meebrengt. Voor zowel de zwangerschap, je bevalling als het herstel achteraf. 

MAAR… 

Vaak is sporten tijdens de zwangerschap iets dat snel wordt stopgezet omwille van vermoeidheid, je lichaam dat wat tegenspartelt,… 

Daarom bieden wij zwangerschapspilates aan! Een ideale activiteit om je lichaam tijdens de zwangerschap in beweging te houden. Onder leiding van een gespecialiseerde docent kan je daarnaast beter inschatten hoe ver je kan en mag gaan. 

Bij zwangerschapspilates worden er oefeningen gedaan die je bekkenbodem, je diepe buikspieren en je heupspieren goed trainen en stabiliseren. De oefeningen zijn zo opgebouwd dat je in iedere fase van je zwangerschap deel kan nemen en zelf kan bepalen hoe intens je de oefeningen doet. Alles op het tempo van je eigen lichaam. Jade, onze docent kan heel goed laten voelen welke spieren je net moet opspannen en hoe je een bepaalde oefening het best uitoefent.

Twijfel dus zeker niet om eens een les te komen proberen en te ervaren wat zwangerschapspilates precies is! 

WANNEER? 

Op zaterdag van 12u tot 13u.

Enkele lessen en lessenreeksen zijn mogelijk. 

PRIJS? 

Enkele les: €20 
Lessenreeks (4 lessen): €72
5-beurtenkaart: €90 

TIPS:
*Zorg eventueel voor wat eigen water in een handige drinkbus. 
*Je kan eventueel een eigen kussen meebrengen voor wat meer comfort bij bepaalde oefeningen. 

INSCHRIJVEN