WORKSHOP(S) YOGA VOOR MAMA'S

O.w.v de Corona maatregelen zullen al onze workshops geannuleerd worden

ZODRA ONZE WORKSHOPS TERUG MOGEN DOORGAAN IN ONZE PRAKTIJK LATEN WE DIT WETEN!! HOUD OOK ZEKER HIERVOOR ONZE FACEBOOK IN DE GATEN. 

Als mama is het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Wanneer we goed voor onszelf zorgen kunnen we zoveel meer geven aan onze kinderen en partner.
Daarom deze maandelijkse yoga sessie onder leiding van An Van Camp die bij ons reeds de zwangerschapsyoga leidt. Gedurende 1 uur en 15 min. wordt je gedompeld in een bad van relaxatie. Zachte yin yoga in combinatie met essentiële oliën die aangebracht worden/gemasseerd of geïnhaleerd.
 
De combinatie van essentiële oliën en yoga zorgen voor een diepere vorm van relaxatie.  Door het gebruik van de oliën aan te gaan brengen we onszelf dichter in contact met de natuur.  Je zal merken dat het opnemen van de plantenextracten een effect heeft op de zintuigen door reuk en
opname door de huid.
 
De workshop is ontworpen rond een maandelijks thema inclusief Doterra passende oliën. Speciaal uitgekozen oliën om fysisch en emotionele aspecten naar voor te brengen en te zorgen voor pure relaxatie.
 
Gelieve vrijetijdskleding aan te doen en een dekentje mee te brengen.
 
Kostprijs: 22€/les
Start: 20u45 – 22u00
Locatie: Groepspraktijk Bij De Vroedvrouw

SCHRIJF U HIER IN